Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Sir William Étterem és Pub

A Sir William Étterem Budapest belvárosának pezsgő sétálóutcájában, a Ráday utcában helyezkedik el. Barátságos hangulatú éttermünk és teraszunk a tradicionális skót és a nemzetközi konyha különlegességeinek ad otthont. Éttermünk specialitása a bélszín. Steakjeinket szabadon tartott marhák húsából készítjük, ettől lesz az étel különlegesen zamatos és puha.

Jöjjön el, kóstolja meg chef-ünk mesterműveit, és csatlakozzon Ön is "steak-imádó" törzsvendégeink hosszú sorához!

Étlapunk széles válaszatéka mellett, naponta változó, 3 fogásos menüvel igyekszünk bemutatni szezonális ételkülönlegességeinket, melyet csupán 790 Ft-ért kínálunk.

A Sir William nem csak inycsiklandozó fogásai miatt népszerű, nálunk isteni Whiskiket ihat, megkóstólhatja a magyarországi borvidékek nemzetközileg is elismert borait, valamint a külföldi borvidékek remekeit is.

A gasztronómiai élvezet mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a gyors és figyelmes kiszolgálásra. Képzett, udvarias, több nyelven beszélő felszolgálóinkkal várjuk helyi és külföldi vendégeinket egyaránt.

 

Facebook oldal: www.facebook.com/Sir-Williams-Pub

1092 Budapest, Ráday u. 9
+36 1 217 6093

http://sirwilliam-restaurant.com/
Sir William Étterem és Pub