Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kék Fazék Ételbár

A Kék Fazék Ételbár a IX., Ráday utca 1-3. szám alatt, a Kálvin tértől gyalogosan 1 percre található.
Házias, ízletes ételekkel és kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket. A helyben fogyasztás mellett el is lehet vinni ételeinket, a csomagolásért 50 Forint felárat számítunk fel.
Vendégeink áprilistól októberig az üzlet előtti kényelmes teraszon is élvezhetik a folyamatosan épülő-szépülő Ráday utca kellemes hangulatát.

Ticket Restaurant és Sodexho Pass étkezési utalványok mellett Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát is elfogadunk.

Legfontosabb számunkra a megbízható minőség és finom, házias ízvilág. Ételeink minden reggel frissen készülnek, úgy, ahogyan azt Ön, otthon a saját konyhájában is elkészítené. Szakácsaink természetes, egészséges alapanyagokból főznek, hozzáadott mesterséges adalékokat, színező anyagokat, tartósítószert nem használnak. Folyamatosan frissülő napi ajánlatunkkal szeretnénk megízesíteni a környéken lakók, dolgozók mindennapjait és maradandó élményt szerezni az ide látogató vendégeknek.

 

Facebook oldal: www.facebook.com/kekfazek

1092 Budapest, Ráday utca 1-3.
+36 70 317 49 74

http://kekfazek.hu/
H-P 11.00-18.00
Kék Fazék Ételbár