Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Fragola Kézműves Fagyizó

Sorra nyitjuk Fragola kézműves fagyizóinkat Budapesten, keresd meg a hozzád legközelebbit, és hűsítsd magad kedvenc ízeiddel!

Címeink:

  1. 1025 Budapest, Csévi utca 7.
  2. 1065 Nagymező utca 7.
  3. 1072 Károly Körút. 3/a.
  4. 1137 Katona József utca 37.
  5. 1094 Ráday utca14.
  6. Bajcsy-Zsilinszky út 76.

Fagylaltjainkhoz édesítőszerként szőlőcukrot használunk.
A végeredményként kapott selymes és könnyű desszertfagylalt 60% friss, vagy fagyasztott gyümölcsöt, krémfagylaltok esetében tömény, 80-100%-os (aromák és porok nélküli) sűrítményeket tartalmaz. Amellett, hogy a klasszikus ízeket a legmagasabb színvonalon kreáljuk meg, célul tűztük magunk elé, hogy egészen új, saját kreációkkal is elkápráztassuk a közönséget. Ilyenek a rövid idő alatt fogalommá vált pisztácia, gorgonzola, gyömbér, vagy csokoládé fondente fagylaltunk.

 

Facebook: www.facebook.com/fragola.fagylaltozo

1092 Budapest, Ráday u. 3
+36 (30) 612 3080

http://www.fragolafagylaltozo.hu
Fragola Kézműves Fagyizó