Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Café Picard & Bisztró

Sok esztendővel ezelőtt – a Picard helyén működő – bőrdíszműves műhelyből kávézó lett, ugyanis a mester először a vendégeinek készített kávét. A Picard előtt már sokan próbálkoztak azzal, hogy étteremmé varázsolják az egykori műhelyt, de mindez csak évek múlva, egészen pontosan 2008. március 3-án valósulhatott meg. Minden úgy történt, hogy a hely szelleme és célja megmaradhasson: a vendégek maximális elégedettségének a megtartása mellett. Természetes és személyfüggő is az a jelenség, ahogy a Picard önmagát „hellyé” alakította. Hiszen a séf-tulajdonos fiatalos, lendületes és igényes, éppen olyan mint a munkatársai! A kiváló csapatmunka eredménye, hogy betérő vendégek mellett kialakulhatott egy állandó és igényes törzsközönség is.

Mindaz az élmény, amit magukban elképzelnek a Falk Miksa utca 10-ben átélhető és fogyasztható. Az elmúlt 6 esztendő alatt kipróbált ételeink sikeressé váltak. Hiszen az étlap is ugyanúgy, mint a hely – kötöttségek nélkül – saját magát alakította. A helyiség: otthonos, meghitt és igényes. Olyan érzés tölt el sokunkat, amikor a Picardban vagyunk, mintha a nappalinkban ülnénk. Hitelesen szokta mondani a séf-tulajdonos, hogy az élete részében ülünk. És ez így igaz!

A Picard nem tudna működni a séf-tulajdonos jelenléte nélkül. – Talán abban áll a „nagy titok”, hogy egy kézben nyugszik minden! A minden alatt azt érthetjük, hogy naponta a piacról egyből a Picard konyhájába kerülnek az alapanyagok, hiszen kifejezetten erre a helyre készülnek. A barátok és kollégák szakmai véleménye mellett: igényeikkel és ízlésükkel a vendégekkel közösen alakítják ezt a helyet.
A válogatott és friss alapanyagok kizárólag az étterem számára állnak rendelkezésre. Az elkészített ételek különleges ízvilága és minősége találkozik a vendégek igényeivel: – vagyis az Ön által óhajtott és vágyott étel a Picardban valósággá válik!

Az életünkben fellépő emberi önmegvalósításból fakadó változtatás egy magasrendű dolog: sajátos, lépésről-lépésre történő, álomszerű. Olyan, amikor megújul valaki vagy valami, mint a megszépült Kossuth tér vagy a megváltozott Falk Miksa utca. Fennállásának a hatodik éve után a Picard is átalakul, ahol csak a külcsíny változik, de a belbecs megmarad! Az étterem egy új korszakában a barátok szellemisége megőrződik és tovább élnek a szakmai tanácsaik is.
(Arday Géza író-törzsvendég)

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
+36 1 473 0939

http://cafepicard.hu/
H-P 07.30-22.00, Szo-V zárva
Café Picard & Bisztró