Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Nagyenyedi konferencia

  • 2019 március 29.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy turisztikai befektetést élénkítő eseményt!

 

M E G H Í V Ó

 

Tisztelt Partnerünk!

 

A Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium Alapítványa (www.bethlengabor.eu) turisztikai fejlesztésben érdekelt üzleti Partnerei részére a Közép-Erdély gazdasági lehetőségeinek élénkítését és kiaknázását célzó konferenciát rendez.

 

Időpont: 2019. április 5., péntek 9:30-15:00 óra

Helyszín: Budapest Főváros Önkormányzatának Díszterme

(1052 Budapest, Városház u. 9-11. I. emelet 120.)

 

Fővédnök: Tarlós István főpolgármester

Védnökök: Iulia Adriana Oana Badea, Nagyenyed város polgármestere

                    Dr. Orosz Tivadar, elnök, MKIK MRT

 

A Konferencia célja: magyarországi vállalkozók bekapcsolása a következő három év gazdaság fejlesztési programjába, Erdély-hegyalján, Nagyenyed központtal.

A Konferencia házigazdája:

a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium Alapítványa (BGKA), társrendezője és támogatója a Budapest Főváros Önkormányzata és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata.

A részvétel regisztrációhoz és jelképes részvételi díjhoz kötött. A részvételi díj a Bethlen Kollégium diákjainak anyanyelvi oktatását támogatja. Jelentkezés www.bethlengabor.eu  honlapon a „Konferencia” fület megnyitva lehetséges. Kérjük a résztvevők pontos érkezését 2019. április 5-én 8:30-9:15 között a beléptetés folyamatossága végett a II. kapunál.

Konferencia hivatalos meghívója letölthető alább!

 

Konferencia programja alább!