Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Áprilistól még több kedvezmény az új Budapest Carddal! - 2019

  • 2019 április 01.

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem a rengeteg ingyenes programot, és még több kedvezményt kínáló Budapest Card is.

Budapest hivatalos városkártyával egy napon, szintén  április 1-jén jelenik meg – nyolc nyelven –  az idei turisztikai évre (2019. április 1. – 2020. március 31.) kiadott Budapest Guide és Budapest Card katalógus. Budapest főváros hivatalos, ingyenes turisztikai kiadványa széles áttekintést ad Budapest látványosságairól és programjairól, valamint bemutatja a Budapest Card partnerek szolgáltatásait.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) a piaci igényeket felmérve és elemezve, a KSH által kiadott kedvező vendégforgalmi mutatók további élénkítését, illetve a Budapestre érkező vendégek komfortérzetének növelését tekinti céljának a több mint 30 ingyenes és összesen 116 kedvezményes szolgáltatást kínáló, 2019/20. évi szezonra szóló Budapest Card városkártya és kiadványa kidolgozásával és forgalmazásával.

Az új Budapest Card termékcsalád 24, 48, 72, 96 és 120 órás változatban kapható a Budapestinfo Point irodahálózat egységeiben, a közterületi Budapestinfo pontoknál, valamint több száz értékesítési ponton a városban, valamint online. A termékcsalád sikeres – múlt év végén megjelent – újdonsága, a Budapest Card 72h Plus, mely az általános kártyák szolgáltatásain felül 4 ingyenes szolgáltatással is rendelkezik. Emellett továbbra is forgalomba kerül a városkártya népszerű, fiataloknak (6-18 év) készült változata, a 72 órás Budapest Card Junior.

A Budapest Guide és Budapest Card katalógus minimum 450 ezer példányban készül. Idén a BFTK a fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve – kevesebb papírt tartalmazó – vékonyabb anyagra nyomtatja a kiadványt, mely így könnyebb lesz, olcsóbban raktározható, szállítható. Továbbá a nyomtatott példányok mellett, online is elérhető a katalógus a budapestinfo.hu weboldalon.  

A BFTK Budapest Card termékhez kapcsolódóan nemzetközi kommunikációs kampányokat folytat, a legjelentősebb turisztikai küldő országokra fókuszálva (Egyesült Királyság, Olaszország, Spanyolország, Németország, Lengyelország). A kampányok keretében – többek között – nyomtatott hirdetéssel jelenik meg a Wizzair és az EasyJet fedélzeti magazinban, illetve a Ryanairrel együttműködésben az olasz és spanyol piacon. Online területen az Expediával és a Spotted by Locals céggel működik együtt a BFTK az olasz, angol és európai piacot megcélozva, míg keresőhirdetésekkel az olasz, német, lengyel, brit és francia piacon van jelen. A BFTK nagy hangsúlyt fektet a turisták elérésére már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre való érkezésükkor a 2A és 2B terminálon kihelyezett nagyméretű Budapest Card hirdetésekkel és a Budapestinfo Pointokba való irányítással.

További információk, cikkek a kedvezményekről:                                                       

https://www.budapestinfo.hu/hu/uj-partnerek-2019-aprilis-1jetol

https://www.budapestinfo.hu/hu/aprilistol-meg-tobb-kedvezmenyt-kinal-a-budapest-card

https://www.budapestinfo.hu/hu/fedezze-fel-budapest-gasztronomiajat-a-budapest-card-dal

Letölthető hirdetmény!