Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bartók Béla Boulevard

  • összes
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • ...
2019 március 12.
A FASHION STREET, a Bartók Béla Boulevard és az ArtHungry közös művészeti pályázat-sorozatának harmadik versenyére grafikusok, képgrafikus művészek, képzőművészek alkotásait várjuk március 28-ig.
2019 február 28.
Fiatal fotósok, figyelem! A FASHION STREET, a Bartók Béla Boulevard és az ArtHungry közös pályázatot hirdet fotóművészeknek Tales / Art / Fashion jeligére!
2019 január 17.
2019-ben várunk mindenkit a tematikus utcák megszokott rendezvényeivel és néhány újdonságot is tervezünk!
2019 január 15.
A mai napon kisorsoltuk a felajánlott ajándékok nyerteseit.
2018 november 27.
Elege van az állandó rohanásból? Nincs ötlete, hogy mit adjon ajándékba? Lassuljon le velünk és jöjjön el 2018. december 1-24 között Budapest tematikus utcáiba, ahol számos élménnyel ajándékozhatja meg magát és szeretteit! Miközben pedig részese a kulturális élvezeteknek, játsszon velünk értékes ajándékokért!
2018 november 27.
Rohanás helyett élmény és kultúra adventkor
2018 október 30.
Gyűjts Őszi Élményeket a Bartók Béla Boulevardon!
2018 október 08.
Csodás őszi nappal zártuk a szeptemberi rendezvényeket a Turizmus Világnapja alkalmából. Programjainkon közel 350 fő vett részt, akiknek köszönjük, hogy eljöttek és velünk tartottak.
2018 október 01.
Elmúlt a nyárias szeptember, eljött az igazi ősz. Kapj fel egy meleg pulcsit vagy egy könnyű kabátot és gyere a Bartók Boulevard-ra kikapcsolódni, művelődni. A mexikói forgatag elült, de a Bartók Boulevardon folytatódik az élet. Élvezd az őszi napsütést a Bartók Boulevard teraszain vagy a csípősebb napokon tekints meg egy kiállítást, igyál egy forró italt, válasz magadnak új szemüveget, végy képzőművészeti ajándékot vagy könyvet, hallgass meg egy jó zenét vagy beszélgetést, esetleg éld ki művészi hajlamaid a csokigyártásban. Élvezd és érezd jól magad!
2018 szeptember 24.
Véget ért az ElevenŐSZ a Bartók Boulevardon
2018 szeptember 21.
Több mint fél ezren vettek részt a két nap alatt programjainkon, amit ezúton is köszönünk Önöknek.